LCP fixed background image
Fly Green Fund » Köpvillkor

Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren nedan innan du betalar. Genom att fullfölja betalningen accepterar du dessa villkor.

Våra köpvillkor

Våra uppgifter

FGF Nordic ek förening

Brändtorpsvägen 16

392 36 KALMAR

Organisationsnummer: 769630–1907

info@flygreenfund.se

Betalning

Sker via Swish, Mastercard eller VISA

Priser

Alla priser är i SEK. Flygbränsle är momsbefriat. Kontakta info@flygreenfund.se för köp från annat land. Vi reserverar oss för felskrivningar samt förbehåller oss rätten att när som helst ändra våra priser.

Kort debiteras direkt i samband med köp.

Leverans 

Fly Green Fund köper upp bränsle en till två gånger per år för de pengar som samlats in. Bränslet levereras sedan som ett s.k. drop-in bränsle till en flygplats där det tankas i de flygplan som tankar där under den aktuella tidpunkten. Principen kan närmast liknas vid principen för leverans av grön el.

I samband med betalning erhålls ett kvitto där ungefärlig CO₂-reduktion anges. Den exakta CO₂-reduktionen kan variera något utifrån det bränsle som i slutändan levereras. Fly Green Fund arbetar alltid för att CO₂-reduktionen per inbetald krona ska maximeras.

Retur, ångerrätt, byte, reklamation

Du har 14 dagars ångerrätt från det att betalning mottagits.

Lagar, personuppgiftspolicy och GDPR

Fly Green Fund följer konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och ger aldrig ut dem till tredje part. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har när som helst rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan också begära att informationen om dig ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då på info@flygreenfund.se

Vi sparar de uppgifter som du valt att ange i betalningsformuläret.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla. Köp är bindande.