LCP fixed background image
Fly Green Fund » Nyheter » 2016 – ett år med många milstolpar!

2016 – ett år med många milstolpar!

[:sv]Vilket ”Dugnads-år” vi har haft. Vi har över 100 Swishkunder, vi har genomfört och vunnit vår första offentliga upphandling, vi har skrivit årsavtal med våra fyra första företagskunder och vi har berättat om bioflygbränsle både inom och utom Sveriges gränser. Vi har även startat uppbyggnaden av regionala Fly Green Funds. Du kommer att få höra mer om våra regionala Fly Green Funds och om vår första leverans av bioflygbränsle i början av 2017! Tack alla för att ni hjälper till att göra flyget mer hållbart!

Vi har påbörjat processen med att finna vilka projekt och samarbeten vi ska medverka i för att bidra till att bioflygbränsle börjar tillverkas i Sverige. Så vi vet redan nu att 2017 blir ett spännande år för oss alla när det gäller bioflygbränsle.

Det enda problem vi har för tillfället är att tiden inte räcker till, eftersom vi vill så mycket mer.  Vi har nu varit igång i drygt två år och haft en ekonomisk förening nästan lika länge, därför tycker vi att det är dags för en översikt över vad vi hittills åstadkommit och vad vi behöver förbättra. Så vi har frågat flera av er kunder, intressenter och opinionsbildare vad ni tycker om det vi hittills gjort och vad vi kan göra bättre. Vi kommer i början av 2017 att ta oss tid till att gå igenom era synpunkter för att göra Fly Green Fund ännu bättre. Pengarna för att genomföra den här översynen har vi fått av Trafikverket via vår grundare Karlstads Airport.

Ett extra tack till våra:

  • Grundare – SkyNRG, NISA (Nordic Initiative for Sustainable Aviation) och Karlstad Airport
  • Partners – Swedavia, EFS, KLM, SAS och BRA
  • Supporter – Hagainitiativet
  • Företagskunder – Löfbergs, Resia, Swedavia och Crisp
  • Och alla Swishare förstås!

Gott Nytt År!

Maria Fiskerud i Luleå
Maria

PS. Om du inte vet vad Dugnad är så hör av dig i början på 2017 så berättar jag mer DS.[:]